Zilveren Kruis Achmea Loop Haarlem

IMG_20160508_202209Er wordt komende zondag wat afgerend in Nederland: naast de Singelloop in Utrecht, de Halve Marathon op Texel en de op de Veluwse Posbank vindt in Haarlem op zondag 28 september 2008  de 14e Zilveren Kruis Achmea Loop van Haarlem plaats. Start en finish zijn op de Grote Markt.

Zie ook ‘Singelloop Breda‘.

Deelnemers kunnen meedoen aan drie verschillende parcours: de 1,5 km FamilyRun (start om 12 uur), de Infopunt Zorg 8,5km loop (12.40 uur) of de officieel erkende halve marathon (start 12.30 uur). Na-inschrijving (en ophalen van de startnummers) is nog mogelijk vrijdag –en zaterdagmiddag op het kantoor van SportSupport aan de generaal Spoorlaan en zondag morgen in het Stedelijk Gymnasium aan de Jacobijnestraat.  Haarlem is op loopgebied goed vertegenwoordigd, met naast dit loopevenement (het grootste eendaagse sportevenement van de stad) de Letterenloop en de Grachtenloop.

 

 

Lees ook:Enschede Marathon 2010
Lees ook:Venloop 2010
Lees ook:Zondag 9 oktober: Marathon Eindhoven
Lees ook:Venloop: halve marathon van Venlo
Lees ook:Posbankloop Velp

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Zilveren Kruis Achmea Loop Haarlem

  1. Pingback: Singelloop Breda | Eropuit

  2. Pingback: Singelloop Utrecht internationaal erkend | Eropuit

  3. Pingback: Texel Halve Marathon | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>