Enschede Marathon 2010

Zondag 25 april 2010 vindt de 41e Enschede Marathon plaats: de oudste van Nederland, de op één na oudste van Europa en qua grootte de vierde marathon van het land, na Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven (editie 2013: klik hier). Een week voordat FC Twente landskampioen kan worden, bruist Enschede van de activiteiten. Zaterdag vindt op de Oude Markt de afsluiting van de Nationale Sport Week plaats met een programma van entertainment en sport. Zaterdagmiddag komen de studenten aan, die de Batavierenrace tussen de universiteiten van Nijmegen en Twente rennen.

 

Na-inschrijving voor de marathon en andere afstanden is mogelijk op zaterdagmiddag en zondagochtend in het inschrijfbureau in het Eden Dish Hotel aan Boulevard 1945: daar liggen ook de startnummers klaar die nog niet waren opgestuurd. De marathon start om 10.30 uur, de halve marathon om 12.00 uur. Daarnaast zijn er de bedrijvenloop (start 11.05 uur), de Menzis FitRUN (start 11.05 uur) en de KidsRUN (start 15.30 uur). Start en finish is bij de Alpha Toren bij Boulevard 1945 en het van Heekplein, behalve de FitRUN: die begint op de De Ruyterlaan.

Lees ook:Enschede Marathon 2011
Lees ook:Marathon en Muziekfestival Enschede
Lees ook:Marathon Enschede 2012
Lees ook:Zondag 17 april: Enschede Marathon 2016
Lees ook:Marathon Enschede 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>