Eropuit op tweede paasdag 2017

Wat doen we op tweede paasdag, maandag 17 april? Op eerste paasdag was het weer bar en boos . Op paasmaandag lijkt het droger te worden, met een beetje zon, maar met maxima tot 10 graden is het simpelweg koud, kouder dan met kerst! Ideaal voor iets indoors, al hoeft het weer een dagje eropuit in de buitenlucht niet te verpesten.

Traditioneel op tweede paasdag is een bezoek aan een woonboulevard; alternatieven zijn binnenbeurzen, overdekte markten of indoor specials. Veel musea bieden speciale paasprogramma’s. Wie het tegenvallende weer wil trotseren: de pret- en themaparken zijn open, dierentuinen lonken en verder zijn er allerlei buitenevenementen, zoals kermissen, braderieën, jaarmarkten en wandeltochten. En natuurlijk kunnen we nog altijd gezellig gaan shoppen, want op tweede paasdag zijn de meeste winkels open. Al is het in een stad als Amsterdam over de hoofden lopen geblazen … Een greep uit het aanbod aan activiteiten: klik hier.

Lees ook:Eropuit op tweede paasdag 2015
Lees ook:Eropuit op tweede paasdag 2016
Lees ook:Eropuit op tweede paasdag 2012
Lees ook:Wat doen we op tweede paasdag?
Lees ook:Eropuit met Pasen 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>