Eropuit op tweede paasdag 2015

Wat doen we op tweede paasdag, maandag 6 april (2016: klik hier)? Op eerste paasdag is het aan de koele kant, maar de zon schijt volop. Voor paasmaandag wordt vrij veel bewolking met af en toe wat (mot)regen voorspeld, ideaal voor iets indoors, zoals traditioneel op tweede paasdag: de woonboulevard.

Of een binnenbeurs, een overdekte markt (die zijn er tweede paasdag ook in overvloed in de openlucht), ART Breda of de kattenshow Mundicat in Martiniplaza Groningen. Veel musea bieden speciale paasprogramma’s. Maar we kunnen ook het weer trotseren (zo slecht zijn de voorspellingen nou ook weer niet) en naar buiten gaan. De pret- en themaparken zijn open, dierentuinen lonken en verder zijn er allerlei buitenevenementen, zoals: kermissen, braderieën en jaarmarkten, wandeltochten, de Paasraces in Zandvoort en Vlaggetjesdag in Muiden. En weten we het echt niet meer, dan kunnen we nog altijd gezellig gaan shoppen, want op tweede paasdag zijn veel winkels open.

Lees ook:Eropuit op tweede paasdag 2017
Lees ook:Eropuit op tweede paasdag 2016
Lees ook:Eropuit op tweede paasdag 2012
Lees ook:Wat zullen we doen op tweede paasdag?
Lees ook:Wat doen we op tweede paasdag?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>