Eropuit op tweede paasdag 2012

Wat doen we op tweede paasdag, maandag 9 april (2015: klik hier)? Eerste paasdag begon veelbelovend met een strakblauwe hemel, al was het niet warm: er was zelfs nachtvorst. Bij toeristentrekkers was het dringen geblazen, zoals de bollenvelden en Keukenhof; in Amsterdam zag ik ellenlange rijen voor het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum. Op paasmaandag is het slecht weer: bewolking, regen en wind: ideaal voor iets indoors, zoals traditioneel op tweede paasdag de woonboulevard.

 

Of meehelpen aan het breken van het werelrecord paaseieren verven in Fort bij Veldhuis in Heemskerk. de kattenshow Mundicat in de Americahal in Apeldoorn of de Paashondenshow in WTC Expo Leeuwarden. De pret- en themaparken zijn open en dierentuinen lonken, maar het weer speelt niet echt mee. Veel musea bieden speciale programma’s. Maar we kunnen ook de winterkleren nog even uit de kast halen en naar één van de vele buitenevenementen met tweede paasdag: de Paasraces in Zandvoort, de Motorraces bij TT Assen, Vlaggetjesdag in Muiden, Madurodam (nét opengegaan), de Marathon Utrecht. En natuurlijk kunnen we traditioneel op tweede paasdag naar de meubelboulevard.

Lees ook:Eropuit op tweede paasdag 2015
Lees ook:Eropuit op tweede paasdag 2017
Lees ook:Eropuit op tweede paasdag 2016
Lees ook:Wat zullen we doen op tweede paasdag?
Lees ook:Wat doen we op tweede paasdag?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>