Wat doen we op tweede paasdag?

Wat doen we op tweede paasdag, maandag 1 april (2015: klik hier)? Afgezien van de al dan niet flauwe 1-Aprilgrappen? Het is bijna te koud om eropuit te trekken, al zullen diehards de weergoden trotseren en de natuur opzoeken. Ideaal is indoor vertier, zoals shoppen in malls. Volgens de berichten trekt Amsterdam dit jaar minder toeristen, maar op straat is daar weinig van te merken, al zijn publiekstrekkers als het Rijksmuseum en het Van Goghmuseum dicht.Traditioneel op tweede paasdag is de woonboulevard. Het RTL-nieuws meldde zaterdag dat tuincentra, doe-het-zelf-giganten en woonmalls op dit moment een felle concurrentiestrijd met elkaar voeren om de gunst van de klant te winnen. Koopjesjacht met Pasen: dat is met die kou misschien wel het leukste uitje dit jaar. Naast evenementen op beide paasdagen zijn er traditioneel typische tweede paasdag-events, zoals de Paasraces op Circuit Zandvoort en de TT-paasraces in Assen. Hardlopers moeten een teleurstelling incasseren: de jaarlijkse paasmarathon van Utrecht gaat niet door.

Lees ook:Wat zullen we doen op tweede paasdag?
Lees ook:Eropuit op tweede paasdag 2012
Lees ook:Eropuit op tweede paasdag 2015
Lees ook:Paascircussen in Nederland
Lees ook:Eropuit op tweede paasdag 2017

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wat doen we op tweede paasdag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>