Eropuit op tweede paasdag 2016

Wat doen we op tweede paasdag, maandag 28 maart? Op eerste paasdag is het bewolkt en neemt de kans op regen toe. Op paasmaandag dreigt een zuidwesterstorm het dagje eropuit te verzieken; het KNMI heeft code geel afgegeven. Paasmaandag wordt waarschijnlijk ideaal iets indoors.

Traditioneel op tweede paasdag is een bezoek aan een woonboulevard; alternatieven zijn binnenbeurzen, overdekte markten of indoor specials als de kattenshow Mundicat in Nieuwegein. Veel musea bieden speciale paasprogramma’s. Wie de storm wil trotseren: de pret- en themaparken zijn open, dierentuinen lonken en verder zijn er allerlei buitenevenementen, kermissen, braderieën, jaarmarkten en wandeltochten. En weten we het echt niet meer, dan kunnen we nog altijd gezellig gaan shoppen, want op tweede paasdag zijn veel winkels open. Een greep uit het aanbod aan activiteiten: klik hier.

Lees ook:Eropuit op tweede paasdag 2017
Lees ook:Eropuit op tweede paasdag 2015
Lees ook:Eropuit op tweede paasdag 2012
Lees ook:Eropuit met Pasen 2011
Lees ook:Eropuit met Pasen 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>