Spoorwegmuseum wint prestigieuze internationale amusementsprijs

IMG_20160515_134149Het Spoorwegmuseum heeft voor haar attractie ‘Vuurproef‘ de prestigieuze TEA-Award gekregen, een prijs van de Themed Entertainment Association. De belangrijke internationale onderscheiding wordt gezien als de Oscar van de amusementsindustrie. In de Vuurproef heet acteur Rutger Hauer het publiek welkom op een reis door bijna twee eeuwen treingeschiedenis.

De Vuurproef opende november vorig jaar. Eerdere Nederlandse winnaars waren de Efteling, Heineken Experience en het Nederlands Openluchtmuseum. De prijs wordt op 4 april volgend jaar uitgereikt tijdens een groot gala in hert oudste Disneyland Resort in Anaheim in Californië. Eerder viel directeur Paul van Vlijmen ook al in de prijzen. Eind vorige maand won hij de Artifex Oeuvre Award, voor zijn 27 jaar ondernemerschap in de museumbranche.

Lees ook:Efteling beste pretpark Nederland en België
Lees ook:Disneyland: bijna miljoen Nederlandse bezoekers
Lees ook:Libéma realiseert met Safari Resort Beekse Bergen unieke vakantiebestemming in Nederland
Lees ook:Winter Efteling 2011 opent de poort
Lees ook:Disney on Ice ook in Zwolle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>