Winter Efteling 2011 opent de poort

Donderdag 10 november 2011 opent de Winter Efteling (2012: klik hier). Het pretpark is alle dagen in het jaar geopend, maar tot en met 5 februari in winterse pracht. Als de avond valt, verschijnen drie attracties in een andere gedaante. Gevels komen tot leven, niets is wat het lijkt in het schouwspel van schijn en illusie. De Efteling verandert in een sprookjesachtige wereld van twinkelende lichtjes, ijspret en kampvuren.

Daarnaast zijn er speciale winterattracties; een ijsbaan, langlaufbaan ’t Hijgend Hert, een sneeuwglijbaan en een markt met kraampjes en kampvuren. Theater de Efteling biedt de nieuwe musical ‘Droomvlucht’. Bijna alle attracties zijn open, behalve de Piraña en de Vliegende Hollander. Een aantal attracties sluiten bij slecht weer. De Winter Efteling is te bezoeken op doordeweekse dagen van 11.00 tot 18.00 uur, in weekends en de Kerstvakantie (24 december t/m 8 januari) van 11.00 tot 20.00 uur, op Oudejaarsdag  en Nieuwjaarsdag van 11.00-18.00 uur.

Lees ook:Winter Efteling opent haar deuren
Lees ook:Winter Efteling opent 18 november
Lees ook:Winter Efteling 2012
Lees ook:Winter in de Efteling: vanaf 14 november elf weken in warme wintersferen
Lees ook:Wintertijd in de Efteling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>