Country & Christmas Fair in kasteel de Haar

Woensdag 21 tot en met zondag 25 november 2012 is kasteel de Haar in het Utrechtse Haarzuilens voor de 15e keer het domein van de Country & Christmas Fair (2014: klik hier): naar eigen zeggen ‘Neerlands sfeervolle en feestelijke kerst- en lifestyle fair’. Ruim 200 standhouders presenteren zich in winterse ambiance in verwarmde stands en bieden een ruime keuze aan kerstcadeaus, lifestyle artikelen en alles wat december feestelijk kan maken.

Op het Grote Cour is een muzikale watershow met spectaculaire fonteinen en optredens van onder andere The Dutch Vocals uit Volendam. Catering, lichtjes, vuurkorven en kerstversieringen zorgen voor een unieke sfeer met het sprookjesachtige kasteel als decor. Vanwege de 15e editie ontvangt iedere 150ste bezoeker een gratis rondleiding voor twee personen door het gebouw. Bezoekers van de fair die minder geluk hebben, kunnen het kasteel bezoeken tegen gereduceerd tarief. Openingstijden zijn helaas nergens te vinden. Vorig jaar was de fair te bezoeken van 11.00 tot 22.00 uur, op zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

Lees ook:Country & Christmas Fair bij Kasteel de Haar
Lees ook:Country & Christmas Fair Kasteel De Haar
Lees ook:Spirit of Winter in Paleis Het Loo Apeldoorn
Lees ook:Country & Christmas Fair 2011 op Kasteel de Haar
Lees ook:Kasteel de Haar: Fleurig Huis & Tuin 2008

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>