Country & Christmas Fair Kasteel De Haar

Nog dit weekend is kasteel de Haar in het Utrechtse Haarzuilens het domein van de Country & Christmas Fair, ’Neerlands sfeervolle en feestelijke kerst- en lifestyle fair’. De fair is in twintig jaar uitgegroeid tot ‘de grootste, mooiste en meest gevarieerde kerstmarkt van de Benelux’. Net als voorgaande edities vindt de fair plaats in de tuinen rondom het kasteel en in de Kapel, met onder andere muziek, wijnproeverijen, diverse catering punten en rondleidingen door het kasteel.

Meer dan 200 standhouders presenteren zich in winterse ambiance in verwarmde stands en bieden een ruime keuze aan exclusieve kerstcadeaus, lifestyle artikelen en alles wat december feestelijk kan maken. De fair is op alle dagen te bezoeken van 11.00 tot 22.00 uur, op zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Tijdens de fair is het kasteel tegen een gereduceerd tarief te bezoeken. Tickets: zie website. De tentoonstelling ‘Culinaire geheimen van De Haar‘ is verlengd tot en met 5 januari.

Lees ook:Country & Christmas Fair bij Kasteel de Haar
Lees ook:Country & Christmas Fair in kasteel de Haar
Lees ook:Winter-Fair Ahoy
Lees ook:Country & Christmas Fair 2011 op Kasteel de Haar
Lees ook:Kerstfair 2013 op landgoed Mariënwaerdt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>