Country & Christmas Fair 2011 op Kasteel de Haar

Woensdag 23 tot en met zondag 27 november 2011 is kasteel de Haar in het Utrechtse Haarzuilens voor de 14e keer het domein van de Country & Christmas Fair (2012: klik hier): ‘Neerlands sfeervolle en feestelijke kerst- en lifestyle fair’, aldus de website. Zo’n 200 standhouders, catering, live muziek, kerstbomen, sfeerverlichting, vuurkorven,  glühwein en een ijsbaan van 300 m2 hullen de kasteeltuin  in romantische sferen.

Dagelijks zijn er demonstraties schoonrijden en het Nederlands IJstheater verzorgt ijsdansshows. In de Kapel is een fraaie collectie gouden en zilveren sieraden en edelstenen te zien en een glansrijke ring ter waarde van 1.500 euro te winnen. De patissier/chocolatier presenteert een chocolade showstuk: raad het gewicht en win. Een goochelaar zorgt voor verrassingen en vrijdag, zaterdag en zondag blaast een gerenommeerde glasblazer glazen kerstballen. Tijdens de fair is het kasteel te bezoeken tegen gereduceerd tarief, na aanschaf van de ticket voor de fair. De fair is te bezoeken van 11.00 tot 22.00 uur, op zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

Lees ook:Country & Christmas Fair Kasteel De Haar
Lees ook:Country & Christmas Fair in Kasteel de Haar
Lees ook:Country & Christmas Fair bij Kasteel de Haar
Lees ook:Country & Christmas Fair in kasteel de Haar
Lees ook:Kasteel de Haar koopt kunstcollectie familie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>