Country & Christmas Fair bij Kasteel de Haar

Woensdag 26 tot en met zondag 30  november is kasteel de Haar in het Utrechtse Haarzuilens voor de 17e keer het domein van de Country & Christmas Fair, ’Neerlands sfeervolle en feestelijke kerst- en lifestyle fair’. Meer dan 200 standhouders presenteren zich in winterse ambiance in verwarmde stands en bieden een ruime keuze aan exclusieve kerstcadeaus, lifestyle artikelen en alles wat december feestelijk kan maken.

Er zijn bloemworkshops, de verhalenverteller leest voor uit kinderboeken en ieder half uur is in de gracht spetterend spektakel van fonteinen en lichteffecten te zien, met als hoofdact een fontein van 30 meter hoog. Catering, lichtjes, vuurkorven en kerstversieringen zorgen voor een unieke sfeer met het sprookjesachtige kasteel als decor. De fair is op alle dagen te bezoeken van 11.00 tot 22.00 uur, op zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Tijdens de fair is het kasteel tegen een gereduceerd tarief te bezoeken. Tickets: zie website. De tentoonstelling ‘Culinaire geheimen van De Haar‘ is verlengd tot en met 5 januari.

Lees ook:Country & Christmas Fair in kasteel de Haar
Lees ook:Country & Christmas Fair Kasteel De Haar
Lees ook:Country & Christmas Fair 2011 op Kasteel de Haar
Lees ook:Country & Christmas Fair in Kasteel de Haar
Lees ook:Kerst op Landgoed Keukenhof 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>