Spirit of Winter in Paleis Het Loo Apeldoorn

Donderdag 16 tot en met zondag 20 november 2011 vindt rondom Paleis Het Loo in Apeldoorn voor de vierde keer de livestyle fair Spirit of Winter plaats (2012: klik hier): met het paleis als decor een waar sprookje, aldus de website. Een buitenfair met sfeervolle stands met van alles op het gebeid van lifestyle, accessoires en culinaire lekkernijen. Daarnaast zijn er kookdemonstraties en modeshows en wordt de sfeer verhoogd met stemmige livemuziek.

De beurs is iedere dag te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur. Een entreebewijs voor de fair biedt tevens toegang tot het paleis (dagelijks te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur). In de Westvleugel van het paleis is de expositie ‘Oranje Boven’ te zien. Daarnaast is toten met 8 januari 2012 de unieke tentoonstelling ‘Uit de kunst’ te zien, met topstukken uit 100 jaar Nederlandse kunsthandel.

Lees ook:Spirit of Winter op Paleis het Loo
Lees ook:Paleis Het Loo – Spirit of Winter
Lees ook:ART & ANTIQUE FAIR in Autotron Rosmalen
Lees ook:Spirit of Winter in Paleis het Loo in Apeldoorn
Lees ook:Spirit of Winter op Paleis Het Loo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>