Brain Experience in Evoluon Eindhoven

IMG_20160918_123200Zaterdag 7 juli 2012 krijgt het Evoluon in Eindhoven zes weken lang de functie terug waarvoor het ooit was gebouwd: een wetenschappelijk ontdekcentrum voor een groot publiek. Tot en met 19 augustus presenteert het futuristische gebouw ‘Brain Experience’, een tentoonstelling met het thema ‘Brein’. Discovery Center Continium in Kerkrade en Philips slaan de handen ineen voor deze uitgebreide interactieve tentoonstelling waarin het brein centraal staat.

 

Met de Brain Experience zal menigeen terugdenken aan vroegere bezoeken aan het Evoluon. De ringen in de koepel worden net als toen gevuld met allerlei wetenschappelijke ontdekstations, waarbij nu het brein en de werking ervan telkens centraal staat. Het Evoluon is dagelijks te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur. Tickets: zie website. In Kerkrade loopt op dit moment de tentoonstelling ‘Get Smart! Entertain Your Brain!’ Daarin kunnen bezoekers hun eigen brein onderzoeken. Het vormt de opmaat naar ‘Brain’ in het Evoluon, waar het Continium alles op het gebied van hersenen samenbrengt die het samen met partners uit de regio organiseert.

Lees ook:Evoluon Eindhoven heropent voor publiek
Lees ook:Donderdag 8 oktober -bezoek koning en koningin aan de Mijnstreek
Lees ook:Wereld Muziek Concours in Kerkrade
Lees ook:Opening musea van de toekomst in Kerkrade: Columbus, Cube en Continium
Lees ook:Filmfestival Africa in the Picture in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>