Keukenhof Kids Weekend en Hoedenparade met Pasen

Dit Paasweekend worden als vanouds veel bezoekers uit binnen -en buitenland in de Keukenhof verwacht. Het park staat in bloei; Keukenhof zorgt met Pasen voor extra activiteiten. Op Tweede Paasdag is het park voor vroege vogels al open vanaf 7.00 uur. Speciaal voor deze dag wordt van 7.00 tot 9.00 uur een lenteontbijt samengesteld. Vroege vogels die voor 8.00 uur binnen zijn, betalen de helft van de entreeprijs. New York kent de Eastern Parade en Keukenhof volgt het voorbeeld met een show van extravagante hoeden om 11.00, 14.00 en 16.00 uur. Het publiek kan zijn/haar (zelfgemaakte) hoed dragen en meedingen naar prijzen. Om 15.00 uur trekt de Easter Parade (Hoedenparade) door het park.

 

Keukenhof organiseert een aantal workshops fotografie onder leiding van twee profs. Reserveren is noodzakelijk. Voor de kinderen is een speurtocht uitgestippeld: de Bollenbozenroute. Onderweg komen ze van alles tegen, waar ze doorheen moeten kruipen: een paddenstoel, een slakkenhuis, een wigwam of een slang, helemaal gemaakt van wilgentenen. Er is een speelweide met klimtoestellen, een doolhof, een boomhut, een dierenwei en een kinderboerderij. Heuse Paashazen komen ze zeker tegen en ze kunnen zich laten schminken. De Flower Faries hebben een knutselhoek ingericht tijdens het Kids Weekend van 10 tot en met 13 april 2009.  Keukenhof is tot en met 21 mei op alle dagen geopend van 8.00 tot 19.30 uur. De entree kost € 13,50, kinderen van 4 tot en met 11 jaar € 6,50, inclusief de speurtocht. Tickets zijn online te koop.

Lees ook:Kroonprins opent Keukenhof – thema Olympische Spelen
Lees ook:Keukenhof opent vrijdag 20 maart
Lees ook:Keukenhof 2017 staat in teken van De Stijl
Lees ook:Merel zingt het mooiste lied
Lees ook:Prinses Máxima bij opening Keukenhof

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>