Open Studiodagen 2013

41486-481-128Zaterdag 24 en zondag 25 augustus 2013 staat Media Park Hilversum voor de zesde keer in het teken van de Open Studio Dagen (2014: klik hier): dé kans voor het publiek om gratis een kijkje te nemen in de wereld van glitter en glamour, de wereld van radio en televisie in ‘Hillywood’, achter studiodeuren die normaal dicht zitten of alleen tegen betaling opengaan. Die staan beide dagen open van 10.00 tot 17.00 uur (toegang sluit om 16.30 uur). Startpunt voor de Open Studio Dagen is voor het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid.

De route is voor iedereen toegankelijk en rolstoelvriendelijk. Bezoekers kunnen bij uiteenlopende programma’s rondkijken. Zaterdag staat in het teken van televisie en zondag van radio. Hilversumse Cultuurinstellingen, winkeliers en horeca haken in met eigen activiteiten, onder het motto ‘Van Media Park naar Media Stad’. Leegstaande etalages in het centrum van Hilversum worden tijdelijk gevuld met decors en rekwisieten uit tv-programma’s. Op 25 augustus is het koopzondag.

Lees ook:Hilversum Media Festival 2011
Lees ook:Open Studiodagen Mediapark 2012
Lees ook:Hilversum Open Studio Dagen 2014
Lees ook:Open Studio Dagen in Media Park Hilversum
Lees ook:Meppeldagen 2017: vanaf donderdag 20 juli

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>