Hilversum Media Festival 2011

Vrijdag 2 tot en met zondag 4 september 2011 is radio en televisie van dichtbij te beleven in mediastad Hilversum. Tijdens het Hilversum Media Festival nodigen de publieke omroepen, RTL en de gemeente Hilversum het publiek uit om ander de schermen te komen kijken, met rondleidingen door de studio’s. Dit jaar staat in het teken van 60 jaar televisie. De publieke omroepen presenteren zich in verschillende paviljoens op het Omroepplein op het Media Park.

 

RTL presenteert zich ook in Media Park met een gevarieerd programma in haar eigen Studio 21. Daarnaast is er een gezamenlijk programma van de publieke omroepen in de stad op het marktplein en zijn er optredens van bekende artiesten op diverse podia. Het festival is ook te zien en te horen op Nederland 1 en Radio 2. Programma: zie website. De toegang is gratis.

Lees ook:Open Studiodagen 2013
Lees ook:Open Studio Dagen in Media Park Hilversum
Lees ook:Open Studiodagen Mediapark 2012
Lees ook:Protest omroepen op Malieveld
Lees ook:Hilversum Open Studio Dagen 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>