Open Studio Dagen in Media Park Hilversum

Media Park Hilversum opent zaterdag 28 en zondag 29 augustus 2010 haar deuren voor het publiek (2013: klik hier), dat tijdens de Open Studio Dagen een kijkje kan nemen in de wereld van glitter en glamour, achter studiodeuren die normaal potdicht zitten voor ‘het gewone volk’ (tenzij het als klapvee naar binnen mag). Bezoekers kunnen afdalen in het immense media-archief bij Beeld en Geluid, het decorcentrum bezoeken, deelnemen aan workshops of een live radio-uitzending  bijwonen.

 

Vorig jaar waren er twee maal zoveel bezoekers op de open dagen als het jaar ervoor: 6.500 en menig Hilversummer heeft zich verbaasd over wat zich allemaal in zijn of haar achtertuin allemaal afspeelt. Dit jaar hebben veel bedrijven voor de derde keer een fraaie tour over het Media Park uitgestippeld. Meerdere studio’s openen hun deuren. Bezoekers kunnen zelf ervaren hoe het is om tv-presentator te zijn in de studio van Omroep MAX, maar kunnen ook zelf proberen te filmen, acteren, regisseren en radio te maken. De deuren zijn open van 10.00 tot 16.30 uur (programma duurt beide dagen tot 17.00 uur) en de toegang is gratis. Beeld en Geluid biedt gratis rondleidingen.

Lees ook:Open Studiodagen Mediapark 2012
Lees ook:Hilversum Open Studio Dagen 2014
Lees ook:Open Studiodagen 2013
Lees ook:Hilversum Media Festival 2011
Lees ook:André van Duin bij Beeld en Geluid Hilversum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>