Open Studiodagen Mediapark 2012

Zaterdag 1 en zondag 2 september 2012 beleeft Media Park Hilversum voor de vijfde keer de Open Studio Dagen: dé kans voor het publiek om gratis een kijkje te nemen in de wereld van glitter en glamour, in de wereld van radio en televisie in ‘Hillywood’, achter studiodeuren die normaal dicht zitten of alleen tegen betaling opengaan (2013: klik hier). Die staan beide dagen open van 10.00 tot 16.30 uur (programma tot 17.00 uur). Startpunt voor de Open Studio Dagen is voor het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. De route is voor iedereen toegankelijk en rolstoelvriendelijk.

Bezoekers kunnen bij uiteenlopende programma’s rondkijken. Op meerdere plekken zijn cateringpunten ingericht, maar het Mediaplein, of het Franse pleintje, zoals de bewoners van media Park het plein noemen, is ingericht met een groot terras. Naast catering kan het publiek er meezingen, dansen, swingen of gewoon luisteren naar verschillende optredens. Tijdens de Open Studio Dagen wordt er live radio gemaakt vanuit het Beeld en Geluid. Talenten van meerdere radiozenders maken twee dagen multimediaal live radio. Multimediaal, omdat de dj’s net allen te zien en te horen zijn in Beeld en Geluid, maar ook via de livestream op de website van de open dagen. Daarnaast zijn er verschillende radioworkshops. Beeld en Geluid is deze dagen met korting te bezoeken. 

Lees ook:Open Studio Dagen in Media Park Hilversum
Lees ook:Open Studiodagen 2013
Lees ook:Hilversum Open Studio Dagen 2014
Lees ook:Hilversum Media Festival 2011
Lees ook:Beeld en Geluid Oeuvreprijs voor Mart Smeets

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>