Serieuzzz Live Eindhoven

Eindhoven was vorig jaar de gaststad van het Glazen Huis. Dit jaar is Seriouzzz Live de ‘spin-off’ in de Lichtstad van Serious Request. Het ‘echte’ Glazen Huis staat dit jaar in Leiden. Van zaterdag 18 tot en met vrijdag 23 december 2011 staat op de Markt een groot podium, met aan weerszijden een soort Glazen Huis. In de ‘Redroom’ worden bekende Eindhovenaren en bekende Nederlanders ontvangen.

 Het ‘technische huis’ is de hele week van 12.00 tot 24.00 uur het domein van Studio 040. Vanuit dit huis zendt de regionale omroep alle live uit op radio, tv en internet. De hele week is er een live verbinding met Leiden – waar het ‘echte’ Glazen Huis dit jaar staat – op één of meer grote schermen. Er wordt ook dagelijks met Leiden geschakeld, zodat de activiteiten in Eindhoven iedere dag op Nederland 3 te zien zijn. Op het podium is vooral live muziek te beleven, maar cabaret en stand-up comedians zijn ook welkom. Iedere dag krijgt een eigen thema, waarop de programmering is afgestemd.

Lees ook:Giel Beelen dit jaar niet in Glazen Huis
Lees ook:Megadrukte laatste dag Glazen Huis Leiden
Lees ook:Serious Request 2011 – Glazen Huis staat in Leiden
Lees ook:Eindhoven Winterstad 2010 biedt sfeer en actie
Lees ook:Giel Beelen trekt rond voor Serious Request

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>