Giel Beelen dit jaar niet in Glazen Huis

De bekende dj van Radio 3FM Giel Beelen laat zich dit jaar (2011) niet opsluiten in het Glazen Hui (2014: klik hier). Op zijn website schrijft hij dat hij zich ditmaal op een andere manier inzet voor het Rode Kruis. ‘Ik wil tijdens Serious Request het land doortrekken en iedere avond een avondvullend bont programma aanbieden.’ Hij roept mensen op om suggesties naar de redactie te mailen. Tot nu toe was Beelen zes van de zeven maal betrokken bij de acties met het Glazen Huis. Van 18 tot en met 24 laten drie dj’s zich een week opsluiten in het Glazen Huis om geld in te zamelen voor een goed doel. Ze krijgen tijdens die week niets te eten.

Op 14 november wordt bekend gemaakt wie zich dit jaar laten opsluiten. Het Glazen Huis staat ieder jaar in een andere stad: de locatie is al bekend: dit jaar wordt dat Leiden. Het huis zal voor het eerst op water staan: op de Oude Singel tussen de Beestenmarkt en de Turfmarkt. Ditmaal gaat het geld naar moeders in oorlogsgebieden. De afgelopen twee jaar leverden de acties meer dan 7 miljoen euro op.

Lees ook:Serious request 2014 – Glazen Huis in Haarlem, zonder Giel
Lees ook:Serious Request 2013 – Glazen Huis staat in Leeuwarden
Lees ook:Dj’s Giel, Coen en Paul in Glazen Huis Leewarden voor Serious Request
Lees ook:Serious Request 2011 – Glazen Huis staat in Leiden
Lees ook:Serious Request 2012 in Enschede

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>