TMF Awards 2009 in Rotterdam

IMG_20160516_111430 2Rotterdam is als Europese Jongerenhoofdstad 2009 dit jaar gastheer van de TMF Awards, dat op haar beurt weer deel uitmaakt  van Your World Summer Events: vijf bomvolle jongerenweekenden met muziek en festivals (editie 2011 in Amsterdam: klik hier). Na het Your Music Festival op vrijdag, is het zaterdag 4 juli 2009 de beurt aan TMF Award. Op drie verschillende podia bij de Erasmusbrug treden van 16.00 tot 23.00 uur topacts uit binnen -en buitenland op en vindt de 13e editie van de prijzenuitreiking van de popzender TMF plaats.

Na de (volgens de website) spectaculaire opening van Armin van Buuren, volgen onder andere de Black Eyed Peas, Esmée Denters, Agnes, Van Velzen en Chickie. N*E*R*D, op vrijdag ook al aanwezig, verzorgt een speciaal gastoptreden. De Black Eyed Peas brengen tijdens hun concert een eerbetoon aan Michael Jackson. Tickets zijn allemaal uitverkocht, maar gelukzoekers kunnen wellicht nog aan de dagkassa terecht: TMF houdt naar eigen zeggen ‘tientallen kaarten beschikbaar voor deurverkoop, zodat bezoekers niet de dupe zullen worden van handel in zwarte kaartverkoop’. De tv-zender zendt beelden vanuit Rotterdam niet live op dezelfde dag uit, maar een week later: zaterdag 11 juli.

Lees ook:Sensation Amsterdam ‘13
Lees ook:Twee dagen Sensation White in Amsterdam ArenA
Lees ook:Magneet Festival 2015 in Amsterdam
Lees ook:30up​ ​Letz Party ​Disco & Classics
Lees ook:Sensation Amsterdam ’10 in de ArenA

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “TMF Awards 2009 in Rotterdam

  1. Pingback: Your Music Festival Rotterdam | Eropuit

  2. Pingback: Wereldhavendagen Rotterdam 2009 | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>