Sensation Amsterdam ’10 in de ArenA

Zaterdag 3 juli 2010 staat Sensation Amsterdam ’10 voor de elfde keer in de ArenA (2013: klik hier). Thema dit jaar is ‘Celebrate Life’,  een motto dat Sensation ‘op een geheel nieuw level brengt’, aldus de aankondiging: ‘een level waarop de bezoeker centraal staat. Interactie met het publiek is het sleutelwoord in deze editie. Sensation is een Nederlands dansfeest dat sinds 2000 jaarlijks in de ArenA wordt gehouden, waarbij dj’s ‘lichtere’ housemuziek draaien.

 

De eerste editie was de enige die niet uitverkocht raakte. In 2002 vond de eerste Sensation Black editie plaats, met hardere housestijlen. In 2007 werd de naam veranderd in Black. Sensation White heet weer (net als de allereerste editie) ‘gewoon’ Sensation. In 2005 vond het dansfestijn voor het eerst ook in Duitsland en België plaats. De dresscode is wit: absoluut verplicht om binnen te komen. De poorten gaan om 21.00 uur open; de show begint volgens de website ‘spectaculair’ om 22.45 uur en eindigt om 06.00 uur. Het festijn is uitverkocht. Dit jaar werkt de organisatie uitsluitend met E-tickets: bezoekers moeten dus hun ticket thuis uitprinten en meenemen naar de ArenA. Daarop staat welke ingang de juiste is. Vanwege de verwacht hitte is de organisatie van plan om water uit te delen.

Lees ook:Twee dagen Sensation White in Amsterdam ArenA
Lees ook:Sensation Amsterdam ‘13
Lees ook:Tv-tip: Sensation White bij BNN
Lees ook:Sinterklaas Show in Amsterdam ArenA
Lees ook:Robbie Williams in de Amsterdam ArenA

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>