Twee dagen Sensation White in Amsterdam ArenA

Vrijdag 3 en zaterdag 4 juli 2009 staat Sensation White voor de tiende keer in de Amsterdam ArenA (2013: klik hier). Vanwege dit jubileum en de grote vraag naar toegangskaarten uit binnen -en buitenland, is de show dit jaar voor het eerst twee avonden achtereen in Amsterdam. Met het thema ‘Whicket Wonderland’ neemt Sensation de bezoekers mee op ‘een avontuurlijke reis vol mysterieuze en sensuele geheimen en ontdekkingen’, aldus de website. Sensation is een Nederlands dansfeest dat sinds 2000 jaarlijks in de ArenA wordt gehouden, waarbij dj’s ‘lichtere’ housemuziek draaien, zoals trance.

 

De eerste editie was de enige die niet uitverkocht raakte. In 2002 vond de eerste Sensation Black editie plaats, met hardere housestijlen. In 2007 werd de naam veranderd in Black. Sensation White heet nu weer (net als de allereerste editie) ‘gewoon’ Sensation. In 2005 vond het dansfestijn voor het eerst ook buiten Nederland  plaats. De dresscode is wit:  absoluut verplicht om binnen te komen. De poorten gaan om 21.00 uur open; de show opent volgens de website ‘spectaculair’ om 22.30 uur en eindigt om 06.00 uur. Tickets zijn niet goedkoop: € 150,= voor een ‘de luxe’ ticket en € 69,= voor de gewone medemens. Beide shows zijn uitverkocht, maar gelukszoekers kunnen het op de avond zelf aan de kassa proberen: op beide dagen moeten gereserveerde kaartjes tussen 19.00 en 24.00 uur worden afgehaald. En voor de achterblijvers: BNN zendt net als vorig jaar een uitgebreide registratie uit op tv, op zaterdag 4 juli op Nederland 3 van 00.35 tot 03.45 uur.

Lees ook:Sensation Amsterdam ’10 in de ArenA
Lees ook:Sensation Amsterdam ‘13
Lees ook:Tv-tip: Sensation White bij BNN
Lees ook:TMF Awards 2009 in Rotterdam
Lees ook:Robbie Williams in de Amsterdam ArenA

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Twee dagen Sensation White in Amsterdam ArenA

  1. Pingback: Tv-tip: Sensation White bij BNN | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>