Your Music Festival Rotterdam

Het Your Music Festival van en voor jongeren beleeft vrijdag 3 juli 2009 haar eerste editie in Rotterdam. De havenstad is dit jaar Europese Jongerenhoofdstad; onderdeel daarvan zijn  de Your World Summer Events: vijf weekenden muziekfestivals, waarbij dit festijn het spits afbijt; de dag erop vindt TMF Awards plaats. Regie en programmering zijn in handen van jongeren. Het programma bestaat uit artiesten, dj’s en bands uit binnen -en buitenland. Er zijn drie podia op de Wilhelminakade.

 

Op het hoofdpodium Live Stage treden op: Ozomatki, Michael Franti & Spearhead en N*E*R*D. Op de Hope is Dope Stage staan onder andere Benny Rodrigues en Jermaine S. Op de Your Talent Stage treedt aanstormend talent op, dat via voorronden een plek veroverderde. Het terrein op de Wilhelminakade gaat om 17.00 uur open. Het programma loopt van 18.30 tot 23.00 uur. Kaarten kosten € 20,= en zijn online te bestellen.

Lees ook:Zaterdag 20 augustus: Dutch Valley Spaarnwoude
Lees ook:Dutch Valley in Spaarnwoude
Lees ook:Scheldepop Terneuzen
Lees ook:Nederland Muziekland in Oosterhout
Lees ook:Eerste editie ENCORE Festival op 31 augustus in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Your Music Festival Rotterdam

  1. Pingback: TMF Awards 2009 in Rotterdam | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>