Zaterdag 20 augustus: Dutch Valley Spaarnwoude

Zaterdag 20 augustus is recreatiegebied Spaarnwoude in de gemeente Velsen van 13.00 tot 23.00 uur voor de zesde keer het domein van Dutch Valley, met op negen podia meer dan 115 acts van eigen bodem:  pop, rock, hip-hop en Nederlandstalig.  Op de Main Stage treden onder meer op: Waylon, Lange Frans, André Hazes Jr, 3Js, Gerard Joling, De Jeugd van Tegenwoordig, Kensington en Within Temptation.

Op de rockstage schittert onder meer Jet Rebel. Verder is er de Hiphop Stage, de Mega Piraten Stage, de Après-Ski Stage, de Radio10 80′s en 90′s Stage, de BN’er Stage, de Heroes Undercover Stage, de Tim & Faab Stage, de Wipneus 7 Pim Stage en de Bij ons in de Jordaan Stage. Tickets: zie website. Voor de thuisblijvers: AVROTROS doet vanaf 20.25 uur live verslag op NPO 3.

Lees ook:Dutch Valley in Spaarnwoude
Lees ook:Radio 3FM viert 50e verjaardag
Lees ook:Mega Piraten Festijn 2013 Gelredome
Lees ook:Night at the Park en Parkpop in Zuiderpark Den Haag
Lees ook:ParkCity Live 2015 in Heerlen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>