Dutch Valley in Spaarnwoude

Zaterdag 8 augustus vindt in recreatiegebied Spaarnwoude in de gemeente Velsen van 13.00 tot 23.00 uur de vijfde editie plaats van Dutch Valley (2016: klik hier), met maar liefst 9 podia met verschillende muziekstijlen en meer dan 100 artiesten.  Op de Main Stage treden onder leiding van Coen en Sanders toppers op als Golden Earring, Jan Smit, The Opposites, Nick & Simon, DiRect, Nielson en George Baker.

Op de rockstage schittert onder meer Jet Rebel. Verder is er de Hiphop Stage, Mega Piraten Stage, Après-Ski Stage, 80′s en 90′s Stage, BN’er Stage, Tim & Faab Stage en Bij ons in de Jordaan Stage. AVROTROS doet vanaf 22.25 uur live verslag op NPO 3.

Lees ook:Zaterdag 20 augustus: Dutch Valley Spaarnwoude
Lees ook:Nederland Muziekland in Oosterhout
Lees ook:Sterren Muziekfeest op het Plein – woensdag 8 juni Vismarkt Groningen
Lees ook:TROS Muziekfeest op De Markt in Den Bosch
Lees ook:Huntenpop Festival Ulft: vrijdag 12 en zaterdag 13 augustus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>