Tuinbouwvakbeurs Horti Fair in de RAI

De Amsterdamse RAI is het van dinsdag 14 tot en met vrijdag 17 oktober 2008 bijna helemaal het domein van de tuinbouw, op de 9e internationale tuinbouwvakbeurs Horti Fair (editie 2010: klik hier). Thema dit jaar is: ‘Duurzaam groeien’. Jaarlijks trekt de Fair ruim 46.000 bezoekers: ongeveer de helft komt uit Nederland, de andere helft uit meer dan 100 landen. Daarmee is de Horti Fair het drukst bezochte vakevenement in de tuinbouw en tegelijk wereldwijd de meest internationale tuinbouwvakbeurs. Dinsdag wordt tijdens de opening bekend gemaakt welk nieuw product de internationale vakjury tot winnaar uitroept van de Horti Innovation Award. Toegang kost € 40,=, op uitnodiging gratis toegang. De Deuren zijn open dagelijks van 10.00 tot 19.00 uur.

Voedingstuinbouw staat volop in de schijnwerpers, zoals het House of Technology met de laatste trends in de tuinbouwtechniek. In alle special interest paviljoens wordt aandacht besteed aan ontwikkelingen en toekomstige trends, zoals in het house of Quality en op de Breeders’ Market. Het House of Genetics toont alles op het gebied van veredelen. Het Fresh Digi Plaza is een praktijktheater, waarin de voeding tuinbouwketen van kas tot kassa wordt nagebouwd. In een ‘smaakhuis’ kunnen bezoekers Nederlandse groenten en fruit proeven. Horti Fair Logistic Pavilion is het derde nieuwe themapaviljoen, naast House of Software en het Good & Green Pavilion. Daarnaast organiseren standhouders collectieve presentaties, zoals Dutch Creations, The Green Factor en het al genoemde Fresh Digi Plaza. Verder is er aandacht voor de voedingstuinbouw en de sierteeltretail.

 

 

 

 

Lees ook:Tuinbouwvakbeurs Horti Fair in de RAI
Lees ook:Hortifair Relatiedagen Ahoy
Lees ook:Tuin & Interieurbeurs Hengelo
Lees ook:Margriet Winter Fair 2011 in Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Hoofdpostkantoor Rotterdam wordt winkelcentrum

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Tuinbouwvakbeurs Horti Fair in de RAI

  1. Pingback: Hortifair Relatiedagen Ahoy | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>