Hortifair Relatiedagen Ahoy

Maandag 16 tot en met woensdag 18 maart 2009 vindt in Ahoy Rotterdam een nieuwe beurs plaats: de Horti Fair Relatiedagen. Ahoy Rotterdam en Horti Fair Amsterdam (editie 2010: klik hier) hebben de krachten gebundeld om zoveel mogelijk te kunnen betekenen voor de Nederlandse tuinbouw. Ondernemers uit de tuinbouw hebben naar eigen zeggen behoefte aan een nationale beurs op een centraal gelegen locatie. Ahoy Rotterdam ligt centraal tussen de belangrijkste tuinbouwgebieden. Daarnaast dringen de Westlandse tuinbouwbedrijven al langere tijd aan op een beurs in de buurt. De bedoeling van de informeel opgezette nieuwe beurs is ongedwongen te kunnen netwerken. Ruim 200 bedrijven hebben zich ingeschreven voor de Relatiedagen.

Gezien het aantal inschrijvingen lijkt het nieuwe initiatief geslaagd. Exhibition Manager Ditte Ooms: ‘Normaal gesproken kost het veel meer tijd om een nieuwe beurs neer te zetten. Het feit dat het ons in zo korte tijd gelukt is om ee ndergelijk groot aantal bedrijven te interesseren voor deelname, bewijst in mijn ogen dat er echt behoefte is aan dit evenement.’ De deuren zijn alle dagen open van 14.00 tot 22.00 uur. De toegang is gratis op vertoon van een uitnodiging; anders kost het € 25,=.  

Lees ook:Tuinbouwvakbeurs Horti Fair in de RAI
Lees ook:Tuinbouwvakbeurs Horti Fair in de RAI
Lees ook:Tuinbouw Relatiedagen in Rijswijk
Lees ook:Allergiebeurs in de Ahoy
Lees ook:Eurotrade Fair Eindhoven – handelsbeurs voor restpartijen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>