Tuinbouwvakbeurs Horti Fair in de RAI

De Amsterdamse RAI is het van dinsdag 12 tot en met vrijdag 15 oktober 2010 bijna helemaal het domein van  de 11e internationale vakbeurs voor de tuinbouw: Horti Fair, internationaal de meest complete tuinbouwvakbeurs. Dit jaar staat in het teken van duurzaam verdienen in de tuinbouw. Hergebruik van Agrarisch afval, afbreekbare bloempotten van zetmeel, ecologische boommatten van de bast van een kokosnoot, de kas als energiebron, waterpompen om aardwarmte optimaal te benutten: een greep uit duurzame innovaties op deze Horti Fair.

 

De Wereld Tuinbouw Expo Floriade 2012 is ook aanwezig: eens in de tien jaar vindt deze in ons land plaats, in 2012 in Venlo. Nieuw dit jaar is de Horti Fair Stage, een evenementenpodium met Flowertrends, prijsuitreikingen, spelrondes, tv-opnames van Tuinbouw TV (de nieuwe naam van KAS TV, voor het eerst gepresenteerd op de beurs) en de eindronde van Ranking the Grower. Ook nieuw is de noviteitenkeuring: naast de al bestaande bloemen –en plantenkeuring kunnen kwekers en veredelaars hun nieuwe bloemen en planten laten beoordelen door de Vaste Keuring Commissie. De Horti Fair is dagelijks te bezoeken van 10.00 tot 19.00 uur.

Lees ook:Tuinbouwvakbeurs Horti Fair in de RAI
Lees ook:Hortifair Relatiedagen Ahoy
Lees ook:This Art Fair in de Beurs van Berlage
Lees ook:Gothic en Fantasy Fair in Rijnhal Arnhem
Lees ook:Dutch Valley in Spaarnwoude

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>