Tuin & Interieurbeurs Hengelo

Van donderdag 6 tot en met zondag 9 maart 2008 vindt in het Expo Center in Hengelo de Tuin & Interieurbeurs plaats (editie 2011: klik hier). Deze beurs toont nieuwe trends voor zowel binnenshuis als buiten. Naast een aantal modeltuinen is er veel aandacht voor tuinontwerpen, bestrating, onderhoud, vijvers en decoraties. Op de beursvloer is een complete beeldentuin te bewonderen. Professionals geven adviezen: bezoekers kunnen plattegronden en schetsen van hun eigen tuin meenemen. Niet alleen trends voor de tuin, maar ook nieuwe trends binnenshuis komen aan bod.

 

Woninginrichting, meubels, verlichting, vloeren en kozijnen zijn op de beurste vinden. Op de beurs staan meerdere pagodetenten met accessoires voor zowel buiten als binnen. Ook glaswerk is volop aanwezig. Een stylingteam staat klaar om huizen beter verkoopbaar te maken. De bezoeker met de beste reden om zijn huis te laten restylen, wint een complete make-over, om zijn woning nog beter te kunnen verkopen. De beurs is te bezoeken op donderdag en vrijdag van 14.00 tot 22.00 uur en in het weekend van 11.00 tot 18.00 uur. De toegang kost € 7,=; kinderen van 6 tot 12 jaar en 65-plussers betalen de helft. De laatste groep mag donderdag en vrijdag van 14.00 tot 18.00 uur gratis naar binnen.

Lees ook:Tuin en Interieurbeurs Hengelo 2009
Lees ook:Tuin & interieur 2011 Hengelo
Lees ook:Tuin & interieur in Expo Center Hengelo
Lees ook:Huis & Tuin 2008 in Leeuwarden
Lees ook:Huishoud-hobbybeurs Hengelo 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>