Hoofdpostkantoor Rotterdam wordt winkelcentrum

Het  voormalige monumentale hoofdpostkantoor aan de Coolsingel in Rotterdam wordt een ‘House of lifestyle brands’. Het voormalige postkantoor uit het begin vand de vorige eeuw is één van de weinige rijksmonumenten die de bombardementen  in 1940 hebben overleefd. Het hoofdpostkantoor in Amsterdam veranderde in 1992 in winkelcentrum Magna Plaza, nu wordt het hoofdfiliaal van de havenstad omgetoverd in Post Rotterdam, met internationale en exclusieve merken.

 

‘Fashion, Food, Shopping en Design spelen hierbij een cruciale rol’, meldt het persbericht. Twee succesvolle ondernemingen hebben inmiddels een huurcontract ondertekend: Van den Assem Schoenen en Daka Sports United.  Post Rotterdam bevindt zich ‘op een toplocatie in Rotterdam en vormt zo de sluitsteen voor de ideale winkelronde door de binnenstad’, aldus het persbericht. Het belooft ‘een plek voor top fashion merken, een hotspot voor food en design’ te worden, dat landelijke en internationale naamsbekendheid moet gaan krijgen. Momenteel is men in gesprek met verschillende nationale en internationale retailers.

Lees ook:ART en OBJECT Rotterdam 2012
Lees ook:Food en Fashion in Rotterdam
Lees ook:Oranje voorproefje tijdens EK voetbal bij Shoe Club Rotterdam
Lees ook:Expositie Living Dinosaurs in Rotterdam
Lees ook:Graansilo Rotterdam nieuwe plek voor creatief talent

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>