Oranje voorproefje tijdens EK voetbal bij Shoe Club Rotterdam

Vrijdag 8 juni begint het EK voetbal. Om alvast in de oranje stemming te komen, organiseert de Shoe Club aan de Meent in Rotterdam  samen met Cruyff Classics op 26 mei een EK Event in de havenstad. Dan kan het winkelend publiek zijn kennis van voetbal testen tijdens een voetbalquiz met spectaculaire prijzen, gepresenteerd door de bekende Rotterdammer, schrijver en voetbalcriticus Hugo Borst (bron: persbericht). 

Daarnaast zijn de nieuwe Cruyff Classics Euro 2012 te bewonderen, die het merk ter gelegenheid van het EK heeft ontworpen. Het EK evenement begint om 13.00 uur in de Shoe Club, waar Hugo Borst de quiz presenteert. Voetbal is natuurlijk een serieuze zaak, maar een humoristische noot ontbreekt niet. Uiteraard is Hugo bereid zijn voetbalwijsheid te delen met iedereen die daar oor naar heeft. Al is de winkel voor een deel in het oranje gestoken: schoenliefhebbers die niet van voetbal houden, hoeven zich geen zorgen te maken en kunnen nog steeds uitgebreid komen shoppen.

 

De Shoe Club is een jonge schoenenwinkel aan de Meent in Rotterdam, met een ruim aanbod van heren- en damesschoenen van de meest trendy merken, die ook in de webshop van Shoe Club te vinden zijn. Landelijk staat de schoenenwinkel sinds 2009 op de kaart met de grootste UGG Australia shop-in-shop van de Benelux. Hier is de complete collectie van het Australische merk verkrijgbaar. In Rotterdam wordt de Shoe Club gezien als het ‘jongere zusje’ van Van den Assem Schoenen. Dit familiebedrijf met 11 schoenenwinkels en een webshop bestaat al meer dan 100 jaar.

Lees ook:Maik de Boer geeft laarzen weg in Rotterdam
Lees ook:Toch grote schermen Museumplein als Oranje de finale haalt
Lees ook:Voetbal moet terug naar Publieke Omroep
Lees ook:Nieuw: De Bosatlas van het Nederlandse voetbal
Lees ook:EK: gemeentes, sta buitenschermen toe

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>