Landgoedfair Beeckestijn: chique eropuit

De Landgoedfair Beeckestijn in Velzen-Zuid is één van de bekendste buitenevenementen van ons land en viert dit jaar haar vierde lustrum (2012: klik hier). Op deze fair zijn één van de mooiste tuinen van Nederland en de leukste shopping adressen verzameld. De fair wordt gehouden van zondag 27 april tot en met donderdag 1 mei 2008, dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur op landgoed Beeckestijn, Rijksweg 136 in Velzen–Zuid. Traditiegetrouw kleden veel bezoekers zich op en top voor een dagje Beeckestijn. Dames die op Koninginnedag komen en hun mooiste hoed opzetten, maken kans op een leuke prijs.

Dit jaar heeft de landgoedfair als thema: ‘Color Your Life!’ De producten die de deelnemers presenteren, geven kleur aan huis en tuin, maar ook aan eigen uiterlijk. Meubels, woonaccessoires, een keur aan producten om een nieuwe look aan te meten en ambachtelijk bereide hapjes. En alles in een decor van bloemen en bloesem van het landgoed. ‘Color Your Life’ biedt veel extra’s, zoals kleurrijke thema’s in mode -en hoeden-shows en beauty make-overs. Zie het dagprogramma op de site. Verder treden er tal van artiesten op, is er live muziek en straattheater. De toegang kost € 15,=; kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee. De voorverkoop op de website is gesloten; kaarten zijn nog wel aan de kassa van de Landgoedfair te krijgen.

Lees ook:Fair Bijzonder Beeckestijn
Lees ook:Landgoedfair op heerlijkheid Mariënwaard
Lees ook:Landgoedfair 2012 op Heerlijkheid Mariënwaard bij Beesd
Lees ook:Voorjaarsfair Olmenhorst
Lees ook:Landgoedfair en WK vierspannen op Mariënwaert

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Landgoedfair Beeckestijn: chique eropuit

  1. Pingback: Landgoedfair en WK vierspannen op Mariënwaert | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>