Landgoedfair op heerlijkheid Mariënwaard

@Erik Feenstra

@Erik Feenstra

Woensdag 21 augustus 2013 vindt de 19e editie plaats van de Landgoedfair op Mariënwaerdt in Beesd (Kerstfair 2013: klik hier). Heerlijkheid Mariënwaert is een uitgestrekt particulier landgoed van ruim 900 hectare in de Betuwe, gelegen in de kom van de rivier de Linge in de gemeente Geldermalsen. De fair is in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de grootste en meest sfeervolle zomerfairs van Nederland. Thema dit jaar is ‘lekker landelijk’.  

De landgoedfair heeft dit keer als thema ‘lekker landelijk’.  Op het terrein staan zo’n 160 stands. Verder zijn er rondleidingen door de moestuin en in Huize Mariënwaerdt, workshops, demonstraties en kookwedstrijden, waarbij in teams van twee personen moet worden gekookt in ketels. Iedere dag begint er om 13.30 uur een antiekveiling op de catwalk en zaterdag vindt de Dairy Fair plaats: een gloednieuwe rundvleesshow. De fair is te bezoeken van 10.00 tot 28.00 uur, vrijdag tot 20.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Landgoedfair en WK vierspannen op Mariënwaert
Lees ook:Landgoedfair Mariënwaerdt
Lees ook:Landgoedfair 2012 op Heerlijkheid Mariënwaard bij Beesd
Lees ook:Kerstfair 2013 op landgoed Mariënwaerdt
Lees ook:Puur bij Country Fair Doorn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>