Kerstfair 2013 op landgoed Mariënwaerdt

Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd, een eeuwenoud familielandgoed ten zuiden van Culemborg in de Betuwe, is iedere zomer het domein van de populaire Landgoedfair (zie afbeelding). Tot en met zondag 15 december is het landgoed ‘gehuld in winterse weelde’, tijdens de Kerstfair 2013. Meer dan 90 standhouders presenteren leuke kerstcadeaus, winterse lekkernijen, decoraties, mode en accessoires. Daarnaast is er een vol programma met activiteiten.

Er staat een arrenslee staat kaar om ritjes in te maken over de Kerstfair en door het parkbos, er komen verschillende kerstkoren en musici, er is een modeshow, er zijn workshops en rondleidingen en bij een kampvuur is het goed toeven. Op zaterdag en zondag is er een arrenslee-optocht met authentieke arrensleeën, paarden en koetsiers in 19e-eeuwse kostuums. De fair is vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 21.00 uur en zondag tot 18.00 uur te bezoeken. Tickets: zie website.

Lees ook:Kerst op Keukenhof in Lisse
Lees ook:Oldebroek: Voorjaarsfair ‘Boven Het Maaiveld’
Lees ook:Landgoedfair op heerlijkheid Mariënwaard
Lees ook:Kerst op Landgoed Keukenhof 2015
Lees ook:Warme Winter fair in WTC Expo Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>