Voorjaarsfair Olmenhorst

Tijdens het Pinksterweekend (vrijdag 17 tot en met maandag 20 mei 2013) is Landgoed   Olmenhorst in Lisserbroek het decor van de 11e editie van de Voorjaarsfair, een uitje voor het hele gezin. Meer dan 130 deelnemers staan klaar ‘met leuke en hippe producten’ voor in huis of tuin: bloemen en planten, biologische producten, proeverijen, meubels, brocante en lifestyle artikelen. Daarnaast zijn er creatieve workshops voor jong en oud op het Craftyplein. Het Culiplein biedt culinaire lekkernijen en optredens.

Dierenvrienden kunnen een ritje maken door de boomgaard in de huifkar met een trekpaard; de kleintjes kunnen pony’s rijden, bij de lammetjes kijken, een keer gratis in de zweefmolen en hutten bouwen. De fair is vrijdag tot 21.00 uur te bezoeken, zaterdag tot en met maandag van 10.00 tot 18.00 uur. Tickets: zie website. Landgoed de Olmenhorst bestaat sinds 1854 en ligt op een idyllische plek tussen fruitboomgaarden midden in de randstad. Het landgoed staat bekend om haar biologische appelsappen en de jaarlijkse zelfpluk.

Lees ook:Voorjaarsfair Olmenhorst 2012
Lees ook:Olmenhorst Voorjaarsfair 2010
Lees ook:Puur bij Country Fair Doorn
Lees ook:Kerst op Landgoed Keukenhof 2015
Lees ook:Pinksterweekend: Summer Fair op Landgoed Het Laer in Ommen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>