Rotterdam: Museumnacht 010 op zaterdag 4 maart

Zaterdag 4 maart beleeft Rotterdam Museumnacht 010. Van 20.00 tot 01.00 uur is op meer dan veertig locaties in de hele stad te zien wat de havenstad cultureel te bieden heeft. Alle deelnemende musea en instellingen bieden een speciaal programma (klik hier) ‘om lekker in rond te dwalen’.

Zie ook: vooraankondiging Nationale Museumweek

Museumnacht 010 ‘biedt de mooiste tentoonstellingen, unieke collecties, te gekke projecten en bizarre performances’. Met een passepartout (klik hier) kun je in alle deelnemende musea en instellingen terecht.

Lees ook:Zaterdag 7 november: N8 – Museumnacht Amsterdam 2015
Lees ook:Rotterdamse Museumnacht 2015 gaat door!
Lees ook:Rotterdamse Museumnacht 2011
Lees ook:N8 – Amsterdam Museumnacht, zaterdag 4 november
Lees ook:N8 – Amsterdam: Museumnacht 2016, zaterdag 5 november

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>