Rotterdamse Museumnacht 2015 gaat door!

Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen: de Rotterdamse Museumnacht 2015 gaat door, op zaterdag 7 maart. Dan openen circa twintig musea en culturele instellingen van 20.00 tot 24.00 uur hun deuren. De afgelopen maanden was er nogal wat reuring in de havenstad over de museumnacht en dreigde het evenement te verdwijnen.

Een aantal musea was het niet eens met de koers van de stichting Rotterdamse Museumnacht en dreigde af te haken, maar toen bleek dat er veel draagvlak bleek te zijn, besloten ze om het zelf te organiseren. Alle musea in de stad die aan de voorgaande edities deelnamen en veertien culturele instellingen en galeries gaven aan mee te willen doen om het evenement voor de stad te behouden. Zoals in voorgaande jaren kan het publiek met een passe-partout van 17,50 euro p.p. ‘kunst hoppen’ en genieten van wat cultureel Rotterdam te bieden heeft (de voorverkoop is zojuist gestart: klik hier). De deelnemers ‘staan garant voor meer dan 60 tentoonstellingen en kleinere presentaties. Dat moet genoeg zijn voor een fantastisch avondje uit’, aldus de deelnemende instellingen.

Lees ook:Rotterdamse Museumnacht 2011
Lees ook:Rotterdamse Museumnacht 2014
Lees ook:Rotterdamse Museumnacht 2012
Lees ook:Museumnacht Delft 2012
Lees ook:Museumnacht Den Haag 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>