Rotterdamse Museumnacht 2011

Zaterdag 5 maart 2011 vindt de 10e editie plaats van de Rotterdamse Museumnacht (2014: klik hier). Van 20.00 tot 02.00 uur staat ‘de gezelligste nacht in de Maasstad’ volledig in het teken van het thema 10×010. In totaal openen 46 musea en galeries hun deuren voor een programma dat ‘bol staat van de spannende tentoonstellingen, feestelijke optredens en een overvloed aan verrassingen’, meldt de website: ‘De Museumnacht is kunst en cultuur in tienvoud’.

 

Om 19.45 uur start ‘de nacht’ met een event in het Museumpark (bij de Kunsthal). Niet alleen in de musea en galeries, maar ook op straat wordt het publiek ‘op veel plekken in de stad getrakteerd op 10+1 opzienbarende creaties en spannende performances van Rotterdamse kunstenaars’, juicht de site. Programma; zie website. Alle deelnemende musea en galeries zijn tijdens de Museumnacht met een passe-partout toegankelijk, ook te gebruiken op de Museumnachtbus en de Museumnachtboot.

Lees ook:Rotterdamse Museumnacht 2014
Lees ook:Rotterdamse Museumnacht 2012
Lees ook:Rotterdamse Museumnacht 2009
Lees ook:Rotterdamse Museumnacht 2015 gaat door!
Lees ook:Rotterdamse Museumnacht 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>