Janine Jansen & Friends op het Internationaal Kamermuziekfestival Utrecht

IMG_20160918_182848Woensdag 29 juni tot en met zondag 3 juli spelen de Nederlandse topvioliste Janine Jansen & Friends op de 14e editie van het Internationaal Kamermuziekfestival in Utrecht. Tot twee jaar geleden vond het in de kersttijd plaats, maar vorig jaar verschoof het festival naar het begin van de zomer. Voor Janine Jansen wordt het haar laatste editie als artistiek leidster: volgend jaar neemt cellist Harriet Krijgh het stokje over.

Kloppend hart is Tivoli/Vredenburg. Daarnaast zijn er concerten in de Domkerk, Fort aan de Kop (Hollandse Waterlinie), Fundatie van Renswoude, de Geertekerk, ‘t Landhuis in de Stad, de Lutherse Kerk, het Maltheserhuis, de Metaal Kathedraal in De Meern, de Michaëlskapel in de Domtoren, het Muntgebouw, museum Oud Amelisweerd, de Oude Hortus, het Oude Kantongerecht, Paushuize en Sonnenborgh. Donderdag, vrijdag en zaterdag is er veel aandacht voor kinderen, met onder meer de première van ‘Meneer Tobias en het Zwarte monster’ van Oorkaan. Zaterdag en zondag zijn er stadstours en wandeltochten. Zondag 17.00 uur begint het slotconcert in TivoliVredenburg.

Lees ook:Internationaal Kamermuziekfestival Utrecht 2015
Lees ook:Internationaal Kamermuziekfestival Utrecht
Lees ook:Beatrix opent nieuw Armando Museum
Lees ook:Het gaat niet goed met de Utrechtse Domtoren
Lees ook:Meesterontwerpers in museum Valkhof Nijmegen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>