Internationaal Kamermuziekfestival Utrecht 2015

IMG_20160918_182848Woensdag 24 tot en met zondag 28 juni vindt in Utrecht de 12e editie plaats van het Internationaal Kamermuziekfestival (2016: klik hier). Vorig jaar verschoof het festival van de kerstperiode naar het begin van de zomer. Kloppend hart is Tivoli/Vredenburg. Hier vinden concerten plaats van Janine & Friends.

De Nederlandse violiste Janine Jansen nodigt als frontwoman van het festival haar internationale muziekvrienden uit naar het nieuwe complex naast Hoog-Catharijne. Daarnaast zijn er concerten op locaties als de Domkerk, de Fundatie van Renswoude, de Geertekerk, de Oude Hortus, het Maltezerhuis en Paulshuize. Donderdag, vrijdag en zondag is er overdag veel aandacht voor (kleine en grote) kinderen. Zaterdag zijn de stadstours, wandeltochten door de stad, en de Tour d’Utrecht fietsconcerten: fietsen langs verschillende locaties in en rondom de stad.

Lees ook:Janine Jansen & Friends op het Internationaal Kamermuziekfestival Utrecht
Lees ook:Internationaal Kamermuziekfestival Utrecht
Lees ook:Festival Summer Darkness 2010 in Utrecht
Lees ook:Festival Oude Muziek Utrecht
Lees ook:Zaterdag 23 januari: Orgelfeest 2016 in Domkerk Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>