Film David Bowie op Grote Markt Groningen

Zienemaan & Sterren tovert 11 tot en met 13 september de Grote Markt van Groningen om tot een mega openluchtbioscoop. Vrijdag 14 augustus is er alvast een ‘voorafje’: een film over David Bowie, ‘Ziggy Stardust & The Siders from Mars’ (filmpje: klik hier). In de film uit 1973 wordt het laatste concert van de zanger als Ziggy Stardust getoond.

Zie ook: Pleinbioscoop Rotterdam en David Bowie overleden

Vorig jaar vertoonde Zienemaan & Sterren op de Grote markt een film over Herman Brood. ‘Bowie op de Markt‘ is de kick-of van het Bowie-filmprogramma ‘Bowie on Screen‘ in Groninger Forum, later dit jaar, in het kader van de tentoonstelling ‘David Bowie is‘ in het Groninger Museum van 11 december tot en met 13 maart. De film is eenmalig op de Grote Markt te zien, de toegang is gratis, de film begint om 21.45 uur.

Lees ook:David Bowie vanaf 11 december in Groninger Museum
Lees ook:Expositie ‘David Bowie Is’ in Groninger Museum verlengd tot 10 april
Lees ook:‘David Bowie Is’ en ‘Labyrinth’ op 25 en 27 januari in tien bioscopen van Pathé
Lees ook:‘David Bowie Is’ woensdag 5 november in dertien bioscopen van Pathé
Lees ook:Groninger Museum extra open voor Bowie-fans – NS-trein met speciale Bowie-coupé

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>