Expositie ‘David Bowie Is’ in Groninger Museum verlengd tot 10 april

De expositie ‘David Bowie Is‘ in het Groninger Museum wordt verlengd tot 10 april. Dat heeft museumdirecteur Andrea Bluhm donderdag bevestigd. Aanvankelijk zou de tentoonstelling tot en met 13 maart in Groningen te zien zijn. De toeloop was al groot, maar werd een stuk groter nadat David Bowie op 10 januari overleed.

Er was achter de schermen al enige tijd sprake van verlenging, maar het Groninger Museum moest eerst groen licht krijgen van de makers van de expositie, war inmiddels 300 musea voor in de rij staan om hem over te nemen. In totaal hebben al 62.000 mensen de expositie bezocht en zijn er ook nog 45.000 kaarten in de voorverkoop gekocht. De tickets voor de komende vier weken komen maandag in de voorverkoop.

Lees ook:Groninger Museum extra open voor Bowie-fans – NS-trein met speciale Bowie-coupé
Lees ook:David Bowie vanaf 11 december in Groninger Museum
Lees ook:Groninger Museum verruimt openingstijden David Bowie-tentoonstelling
Lees ook:Film David Bowie op Grote Markt Groningen
Lees ook:‘David Bowie Is’ en ‘Labyrinth’ op 25 en 27 januari in tien bioscopen van Pathé

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>