Culturele Zondag ‘Vrij Spel’ in Utrecht

Op zondag 18 april organiseren de Universiteit Utrecht en de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU) ‘Vrij Spel’: een Culturele Zondag in het centrum van de Domstad.  Kunstenaars, wetenschappers en studenten duiken samen met het publiek in de bron van creativiteit en vernieuwing: het vrije spel. Spellen en games vormen de rode draad tussen de verschillende programmaonderdelen. De Culturele Zondag op 18 april vindt plaats op diverse locaties rond het Janskerkhof, het Domplein en de Mariaplaats. Alle onderdelen zijn gratis en vinden plaats tussen 11.00 en 18.00 uur (bron: persbericht).

 

‘Vrij Spel’ is een evenement voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst en wetenschap en daar op een luchtige manier meer over te weten wil komen. De HKU en de Universiteit Utrecht hebben een programma samengesteld voor alle leeftijden: van wetenschappelijke lezingen en spellen voor volwassenen tot een wetenschapsdag voor 8- tot 14-jarigen en theatervoorstellingen voor de allerkleinsten. De dag telt ruim 60 programmaonderdelen, verdeeld over urban games, muziek, theater, estafettes, lezingen, exposities, quizzen, workshops en nog veel meer. Bij diverse programma’s krijgt het publiek zelf de kans om het vrije spel te beoefenen.

Lees ook:Gratis spektakel ‘De Slag om Vrede’ van Junkie XL op dak A2 Utrecht
Lees ook:Titanic Memorial Weekend opent met EXPO College De Titanic-ramp: incident of sleutelmoment in de maritieme geschiedenis?
Lees ook:Uitfeest Utrecht 2012
Lees ook:Culturele Zondagen Utrecht
Lees ook:New Horizons eerste internationale tentoonstelling over game en kunst in Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>