Uitfeest Utrecht 2012

Zondag 2 september 2012 beleeft de binnen stad van Utrecht de 15e editie van het Uitfeest, de opening van het culturele seizoen in de Domstad (2013: klik hier). Van het Stadhuisplein tot op de Neude wordt een lange catwalk voor de Utrechtse cultuur uitgerold: waar culturele instellingen zich presenteren en kunstenaar en publiek elkaar ontmoeten. Op het Stadhuisplein staat een lange eettafel.

De dag wordt geopend door de rector van de Universiteit en de wethouder van cultuur: zij lopen in een vrolijke optocht met de JayDee Brassband van het stadhuis over de catwalk naar de Neude. Aansluitend is het startschot voor de vernieuwde Universiteitsbibliotheek aan de Drift. Na een dag vol cultuur kan het publiek op het Stadhuisplein terecht voor een Diner dansant, met lange eettafels. Als het donker wordt, presenteert het Nederland Filmfestival de Openluchtbios op het plein met de film ‘Jackie’. Het Festival Oude Muziek belooft zondag de slotdag van haar 31e editie.

Lees ook:Uitfeest 2013 in Utrecht
Lees ook:Uitfeest Utrecht 2011
Lees ook:Autovrij Uitfeest Utrecht
Lees ook:UIT-festivals in Den Haag, Eindhoven, Leeuwarden en Utrecht
Lees ook:UITmarkten in Arnhem, Den Haag, Eindhoven en Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>