Art Rotterdam 2010

Donderdag 4 tot en met zondag 7 februari 2010 vindt in de Cruise Terminal de kunstbeurs Art Rotterdam plaats (editie 2013: klik hier). Zeventig internationale galeries  presenteren opkomende kunstenaars en nieuwe  ontwikkelingen  in de beeldende kunst. ‘Het is misschien niet allemaal zo vernieuwend, maar wat er gemaakt wordt, is uitermate goed’, zegt directeur Fons Hof.

Vorig jaar werd door de creditcrisis 30 procent minder verkocht, maar Hof laat zich er niet door uit het veld slaan: ‘In 2008 rezen de prijzen van kunst nog de pan uit. Dat viel niet echt te overtreffen. Met 12.500 bezoekers hadden we er in 2009 meer dan in voorgaande jaren.’ De Rotterdamse kunstscène groeit en bloeit als nooit tevoren en steekt Amsterdam naar de kroon. Hof: ‘De scène is hier nog niet helemaal verzadigd. Voor relatief weinig geld kan je als kunstenaar nog een atelierruimte in Rotterdam bemachtigen.’ De voormalige aankomst –en vertrekhal van de Holland Amerika Lijn, naast de Erasmusbrug aan de Wilhelminakade, opent de deuren op donderdag en vrijdag van 12.00 tot 18.00 uur, zaterdag en zondag van 11.00 tot 19.00 uur.

Lees ook:Extra optreden P!nk in Ahoy
Lees ook:Acties OV in Den Haag en Rotterdam
Lees ook:Rechter staat staking OV Den Haag en Rotterdam toe
Lees ook:ART Rotterdam Week 2014
Lees ook:ART Rotterdam Week 2017 – 8 t/m 12 februari

1 Reacties // Reageer

One thought on “Art Rotterdam 2010

  1. patrick

    Ook een te gekke beurs is Kunstbeurs Alkmaar 2010 in de grote kerk in het centrum.
    van 16 t/m 18 april.
    info: http://www.erikloman.com (onder expositie’s)

    Tot ziens op de Kunstbeurs Alkmaar!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>