ART Rotterdam Week 2014

Woensdag 5 tot en met zondag 9 februari is Rotterdam het Mekka van de moderne kunst, tijdens de ART Rotterdam Week (2015: klik hier). Vanaf donderdag 6 februari staat de 15e internationale kunstbeurs ART Rotterdam in en rond de Van Nellefabriek.  De havenstad zelf bruist van activiteiten, met sitefairs, pop-up shows, open ateliers en speciale museale exposities. Na het succes van vorig jaar komt Art Rotterdam Projections terug, ook in de fabriek. Tussen de Van Nellefabriek, het Museumkwartier en de Wilhelminapier rijden eke 20 minuten gratis pendelbussen.

In het gloednieuwe gebouw De Rotterdam vindt gelijktijdig met OBJECT Rotterdam voor eigentijds design plaats: unieke of in oplage geproduceerde objecten van designers uit binnen- en buitenland. De Cruiseterminal naast het nieuwe gebouw van Koolhaas is van 5 tot en met 9 februari het domein van de derde editie van de Raw Art Fair, een onafhankelijke kunstbeurs met een mix van kunst en entertainment (Event Space) uit binnen- en buitenland. De kunstbeurs Art at the Warehouse in de Fenixloods gaat dit jaar niet door. De expositie TEC ART gaat wel door in de loods. Route du Nord Light brengt deze donkere dagen uiteenlopende kunst, met de focus op lichtkunst, als kleine broertje van de jaarlijkse zomereditie in juli.

Lees ook:ART Rotterdam Week 2015
Lees ook:ART Rotterdam, Raw Art Fair en OBJECT Rotterdam
Lees ook:ART en OBJECT Rotterdam 2012
Lees ook:ART Rotterdam Week 2017 – 8 t/m 12 februari
Lees ook:ART & ANTIQUE FAIR in Autotron Rosmalen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>