André Rieu Vrijthofconcerten Maastricht

Van vrijdag 10 tot en met dinsdag 14 juli 2009 geeft André Rieu met zijn Johann Strauss orkest voor het vijfde jaar op rij openluchtconcerten op het Vrijthof in Maastricht (2013: klik hier). Na een succesvolle reeks concerten in de Amsterdam ArenA, het Vrijthof in Maastricht en het Gelredome in Arnhem keert hij weer terug naar zijn geboortestad met zijn orkest, dat dit jaar 30 jaar bestaat. Het programma van zijn concerttour bevat alle muzikale hoogtepunten uit zijn carrière.

Zaterdag 11 juli wordt live geschakeld naar een groot videoscherm in het Roda JC voetbalstadion in Kerkrade, waar op dat moment het openingsfeest plaatsvindt van de 16e editie van het Wereld Muziek Concours. Dinsdag 14 juli krijgt Rieu zijn eigen postzegel, die dan op het Vrijthof aan hem wordt uitgereikt. TNT Post grijpt zijn jubileum aan om een serie van negen postzegels met afbeeldingen van Rieu tuit te brengen. In het postzegelboekje staat verdere informatie over zijn carrière. Alle concerten beginnen om 21.30 uur.

Lees ook:Vrijthofconcerten André Rieu 2012
Lees ook:André Rieu Vrijthofconcerten 2011
Lees ook:André Rieu kondigt 10e Vrijthof-concert aan: vrijdag 21 juli
Lees ook:André Rieu Vrijthofconcerten Maastricht
Lees ook:Vrijthofconcerten Andé Rieu in Maastricht

1 Reacties // Reageer

One thought on “André Rieu Vrijthofconcerten Maastricht

 1. Christel

  vrijdag 10 juli op het vrijthof geweest.
  vond het een beetje tegenvallen dit keer.
  dat van flikken er tussendoor vond ik niet leuk.
  ik vond dat de stemming er niet echt in kwam.
  de vorige jaren waren beter. jammer !
  toen Heino begon te zingen was de stemming perfect.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>